Jävla skit

Okej, jag har inte klarat det idag heller, hetsåt och spydde x2 inte bra. Har just ätit middag; 2 tacos (flerkorns tortilla bröd) med köttfärs, lite ost, paprika, tomat, gurka, majs, salsa och turkisk yugurt light. En bra måltid, men efter att jag har hetsat så fastnar hetsen i hjärnan vilket gör att den säger åt mig att jag borde hetsa mer, mer, mer, att det ändå är försent. Men det är inte försent. Försent för vad egentligen? Jag känner mig död idag, feber, huvudvärk, förkyld, hets och spya. Nej det vill jag inte ha i mitt liv. Jag börjar inte mitt nya liv imorgon, jag börjar det ikväll. Även om det är svårt. Jag måste börja tänka långsiktigt istället för kortsiktigt, att spy lugnar mig tillfälligt, men i det långa loppet gör det mig bara stressad, pank och olycklig.

Skriv din åsikt
Postat av: amanda

hej gumman. nu är jag här igen. vad tråkigt att det inte blev som du hade tänkt dig. men fortsätt kämpa. du har kommit en bra bit på vägen. du kommer bli fri från hetsen en dag. jag lovar. hur fungerar det rent fysiskt o psykiskt? går man upp i vikt av hets? hur mkt o vad äter du? går det att utesluta att köpa hem vissa livsmedel? har du förbjuden mat så att säga? fundersam

2009-07-17 @ 20:08:25
URL: http://bootylicious.devote.se
Postat av: Jennie

Tusen tack för ditt svar.

Tycker du är duktig som bara har hetsat 2 x idag. Tänk på tiden innan då du gjorde det ännu fler gånger. Du är stark! Beundransvärd. Jag hoppas att du kommer få må riktigt bra snart! Alla förtjänar att må bra!!!!

2009-07-17 @ 20:22:18
URL: http://jennienennie.blogg.se/
Postat av: Lisa

Blir så ledsen när jag läser hur jobbigt du har det. Styrkekramar!

2009-07-17 @ 20:31:42
URL: http://acceptans.blogg.se/
Postat av: sandra

Usch vet hur det är. Men efter 1:a kräken så tänk, stopp. Nu är det stopp. Det kan kännas meningslösta att sluta nu när man ändå har börjat. Men det är det inte! Sätt stopp. VÅGA! kämpa på <3

2009-07-17 @ 21:14:53
URL: http://backtofuture.blogg.se.se
Postat av: otto

Sv: Genom att hela tiden testa nya saker och genom att tänka "nu ger jag anorexin en käftsmäll" varje gång jag vågade mig på något nytt.

Man måste verkligen bestämma sig för att man ska bli frisk också, annars går det inte.

Men jag vet att du kommer klara det ! <3



Jag vet inte om du redan läser den här bloggen, men den här tjejen har verkligen hjälpt mig jättemycket när allt har känts skit, hennes kämparglöd smittar av sig:



http://jennyoregon.blogg.se/

2009-07-18 @ 00:57:01
URL: http://oottoo.bloggagratis.se

Skriv vad du vill här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Vad ville du?:

Trackback
RSS 2.0