Godmorgon

Godmorgon, hoppas att ni har sovit gott? Jag vet inte vad det är med mig, jag brukar sova mina 8timmar utan problem, somna så fort huvudet snuddar kudden, men de senaste dagarna har jag legat vaken i över en timma varje natt innan jag äntligen lyckats somna. Har jag huvudet fullt av funderingar? Sist jag sov så här dåligt var när jag var som sjukast och magrast, kroppen skrek åt mig, men nu? Varför just nu?

En sak är jag glad över i alla fall och det är att forumet kom upp igen (det var nere av någon okänd anledning igår) så bli medlemmar där, hint hint ;D http://anorexibulimi.jinity.com/

Skriv din åsikt
Postat av: Bullen

Va bra! Du är värd en skön och mysig kväll med vänner! Jag hejar på dig!



Japp, så funkar det på dagvården. Och det är väldigt bra att det är så, det gör det lättare att komma ny. Direkt när man kommer första dagen, så får man träffa människor som vet hur det känns att vara där första dagen och som kan visa och berätta att det händer saker när man är på dagvården. Man möter tjejer som nästan är färdiga på dagvården, och de har för det mesta kommit långt - och det tyckte jag kändes hoppfullt!



Kram på dig och ha en bra första advent nu!

2009-11-28 @ 09:56:28
URL: http://vaniljbullen.webblogg.se/
Postat av: Bullen

:) Ja, den här hösten har gått jättefort ju! Nu ska jag iväg till en second hand och hitta glöggmuggar och tyg att sy julgardiner av, till köket.



2009-11-28 @ 10:35:52
URL: http://vaniljbullen.webblogg.se/
Postat av: elin

superbra idé med ett forum!

2009-11-28 @ 13:22:03
URL: http://simsalabimen.blogg.se/

Skriv vad du vill här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Vad ville du?:

Trackback
RSS 2.0