Okej!

Har skrivit in min frukost i dietist programmet nu, ska hålla kolla på hur mycket jag äter idag, har hittils ätit 325kcal (bär + fet yougurt + ½dl mûsli + ett kokt ägg).

Denna dagen har jag inte tid att hetsa och det är väldigt bra tycker jag! Så nu ska jag klara denna dagen och även imorgon då jag tar studenten!

Idag ska det bakas tårtor, fixas med studentskyltar, gå på lärar/studentfest och städa massa hemma, sjukt mycket förberedelser med andra ord, men jag är som jag är, jag vill ha koll på allting och fixa så mycket jag bara kan själv!


Skriv din åsikt
Postat av: Malin

svar; tack du :*

och du har så rätt så; vi ska klara det här! trots att det är förjävligt så vet jag att det går att ta sig ur hetsätandet. du kanske borde testa med ett matschema? alltså, 6 mål om dagen, för att få in rutiner så att du slipper suget (efter ett tag).kämpa på! och du, att räkna kalorier stjälper med än vad det hjälper. <3

2009-06-02 @ 09:35:00
URL: http://hallonte.blogg.se/
Postat av: lillis

Åååh nu tar vi studenten! Tjooohoo ;)

2009-06-02 @ 10:41:09
URL: http://frulillis.blogspot.com/
Postat av: amanda

LYCKA TILL IMORGON! Njut av din student, det var den bästa dagen i mitt liv :) kraaam :)

2009-06-02 @ 16:57:14
URL: http://bootylicious.devote.se
Postat av: Lesly

Ja visst var det, min mamma tog bilden och hon är inte ens kamera van :P Vad kul med studenten! det kommer att vara ett miknne för livet :) Grattis

2009-06-02 @ 19:18:15
URL: http://leslita.blogg.se/

Skriv vad du vill här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Vad ville du?:

Trackback
RSS 2.0