Money

Det är en sak jag inte förstår och det är hur man gör med den ekonomiska biten om jag skulle bestämma mig för dagsvård och då blir tvungen att hoppa av skolan, då har jag ju studielån att betala tillbaka + att jag måste ha pengar att leva på. Vad ligger sjukpenningen på om man pluggat innan? Försöker hitta det på nätet men det blir ingen hit direkt. För jag tror mer och mer på tanken att skaffa riktig hjälp.

Skriv din åsikt
Postat av: Bullen

Jag var också väldigt orolig för ekonomin, innan jag började på dagvården.Om du har csn-lån så står det om hur det fungerar på: http://www.csn.se/hogskola/sjuk/nar-du-blir-sjukKolla där, och ring och prata med csn och försäkrningskassan. De finns till för att hjälpa dig!Kram!

2009-11-24 @ 17:42:57
URL: http://vaniljbullen.webblogg.se/
Postat av: dannofino

csn kommer säkert förstå ifall du berättar hur det är. <3

2009-11-24 @ 19:10:32
URL: http://psycological.blogg.se/
Postat av: Bullen

De lån man tar när man är sjukskriven blir avskrivet, så man blir inte återbetalningsskyldig de månaderna... Jag tycker absolut att du ska kolla på det! Det kan ju bara inte vara ekonomiskt omöjligt att ta tag i sin ätstörning!

2009-11-24 @ 19:53:29
URL: http://vaniljbullen.webblogg.se/
Postat av: minimi

du får aktivitetsersättning från f-kassan skulle jag tippa på eftersom du pga sjukdom inte kan fortsätta dina studier under en viss tid, det har då jag iaf =)

2009-11-24 @ 20:46:15
URL: http://breakingthechain.blogg.se/

Skriv vad du vill här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Vad ville du?:

Trackback
RSS 2.0