Dålig uppdatering

Ursäkta för den dåliga uppdateringen, har haft fullt upp bara. Igår klarade jag att inte spy men jag åt inte tillräckligt med mat och idag har jag spytt. Vad fan är det med mig, antingen går jag åt anorexihållet eller åt bulimi hållet, kan jag inte bara få bli frisk?

Har papper på sjukförsäkring hemma nu, men jag fattar inte, är sjukförsäkring eller aktivitetsstöd det bästa när man är snart 20år och bara haft sommarjobb för nått år sedan. Hur mycket får man i sjukförsäkring om man inte jobbat innan?

Skriv din åsikt
Postat av: Piinky - a story about a girl

ja verkligen ,Kram

2010-01-07 @ 09:40:58
URL: http://piinkys.webblogg.se/
Postat av: Bullen

Jag kan ha fel, men jag tror att man bara kan få aktivitetsstöd när man är 20 år. Har ett svagt minne av att det heter aktivitetsstöd och att hur mycket man får, beror på hur gammal man är. Men jag kan ha helt fel...Det är ju det där med balansen. Man måste äta tillräckligt mycket för kunna låta bli att kräkas... Men, det är svårt att äta tillräckligt mycket. Det är jättesvårt!Ta hand om dig!2010-01-07 @ 10:11:15
URL: http://vaniljbullen.webblogg.se/
Postat av: Therese

Hej=)

Har börjat fixa din design lite.. Skulle bara vilja att du går in på http://thereseofsweden.blogg.se/testar och säger vad du tycker om färgen och headern. Skicka sedan ett mejl med vad du inte gillar, så ändrar jag det=)

2010-01-07 @ 12:57:26
URL: http://thereseofsweden.blogg.se/

Skriv vad du vill här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Vad ville du?:

Trackback
RSS 2.0