Mat

Frukost
2 grova mackor, en med mini keso och kalkon den andra med makrill i tomatsås på tub + sallad
1 kokt ägg
2dl turkisk yougurt (3.5%) + jordgubbar + ½dl müsli
(525kcal)

Mellanmål
2 halvgrova mackor (dock lite större än de jag brukar äta) med mini keso och rökt kalkon
(288kcal)

Lunch
Sallad (med rödbetor, kålrabbit, tomat, gurka, sallad), hallomiost light, linser och kokt bovete
(393kcal)

Mellanmål
En grov dubbelmacka med makrill i tomatsås på tub
1 äpple
(259kcal)

Middag
Fullkornspasta, grönsaker wokade i massa olja (min mamma som tillagade det och det kändes hur som helst som att det var sjukt mycket olja i...) och en klick mini kesella
(458kcal)

Kvällsmat
Jordgubbar + 2dl turkisk yougurt (3.5%)
(168kcal)

Totalt
(2092kcal)

Är riktigt stolt över idag, dansade en timma med, men jag lyckades få i mig en hel del mat och som sagt så har jag känt mig spyfärdig hela dagen och proppmätt, men det är bara att härda ut antar jag. Jag har hur som helst klarat 3 dagar i rad nu, fatta vad glad jag är över det! :D





Skriv din åsikt
Postat av: Malin

DU ÄR GRYM, hörru! du är helt enkelt bäst som har klarat det här, 3 dagar och FLER dagar ska det bli, eller hur? :) keep up the goodwork (och ignorera illamåendet, det försvinner)



btw så fick jag en kommentar från dig där du glömt att skriva att den var just från dig men eftersom att jag är så otroligt smart så lyckades jag lista ut det ändå 8)

så svar; åh, jag blir lättad av att läsa att du inte använde dig av exakt kaloriräkning när du försökte gå ner i vikt. jag är glad att jag inte fastnade i det helt eftersom att jag fortfarande har väldigt svårt för att inte kolla kcal/100 g osv. Speciellt yogurtar och sådant, ska jag försöka välja en yogurt så känner jag helt dum i huvudet och det slutar alltid med att det blir samma gamla mellanfil (och nu känner jag att jag börjar ramla ifrån det riktiga ämnet, du får ursäkta min trötthet)



Jag tror faktiskt att det är skitbra för dig att räkna kalorier just nu för att sedan släppa det helt för lita på mig; man tröttnar på att mäta upp allt & räkna & blablabla.

2009-07-08 @ 23:50:08
URL: http://hallonte.blogg.se/

Skriv vad du vill här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Vad ville du?:

Trackback
RSS 2.0