FrukostSka sätta mig och äta frukost strax, igår var ingen bra dag alls men jag ska glömma den och blicka framåt istället! Idag är det mysdag med killen som gäller, förutom ett litet avbrott då jag ska iväg att träffa psykologen (och kanske träna lite efteråt), jag har inte träffat henne sen förra sommaren (en gång), så det ska bli spännande. Vi ska köra med kognitiv behandling tror jag det hette. Jag hoppas att det är bra bara.

Jag har satt upp ett mål för mig och det är att jag ska ha minst en dag som jag ska äta bra och inte spy per vecka. Det är ett första steg iallafall. För jag kan inte gå omkring med månader av svält och spya längre. Så idag ska vara min duktiga dag har jag bestämt! (självklart ska jag försöka se till att det blir fler än bara en dag men det är ett stort steg med tanke på att jag ibland inte har en bra dag på flera månader.)

Skriv din åsikt
Postat av: Lollo

Du låter säker på ditt mål, så du kommer absolut klara det!

Du är så duktig!

2009-04-08 @ 10:03:10
URL: http://slim.devote.se
Postat av: Carro

Tack för din kommentar :)

Ja, ibland mår jag jätte bra och ibland känner jag mig så otroligt jävla fet och äcklig. Men jag vet att jag inte är sjuk än. Det krävs nog mycket mera för de. Men de känns som att , det enda jag vill är att få tillbaka min kropp. Jag har varit gravid, men jag har gjort en abort. Och det är nog lite därför jag tänker på de så mycket. Kroppen har fått en stor förändring och samtidigt känner jag att jag inte är värd att äta mat pga att jag har dödat mitt egna lilla liv :$

Allt känns så fel på nå vis :(Men jag vet inte riktigt hur jag ska äta rätt?

Fort jag äter så bli min mage svullen å då mår jag sjukt dåligt. :( Vore tacksam om du kunde hjälpa mig :$

KRAM

2009-04-08 @ 12:20:32
URL: http://norbergcaroline.blogg.se/
Postat av: Elena

Dagens fråga: Vad är det värsta med sommaren? =)

2009-04-08 @ 13:13:45
URL: http://elenasobrino.blogg.se/
Postat av: Lesly

Sv: Hejsan Karnevals dans är i stort sett alla kulturella danser som existerar. Jag dansar Samba på bilderna =) Finns några lag i Göteborg I majorna/ musikens hus (Abunda)och los copigues i Hjälbo är dem största föreningarna =) Kolla upp det vettja =)

Har du dansat nått innan ? Bor du i Gbg?

2009-04-08 @ 16:01:20
URL: http://leslita.blogg.se/
Postat av: Lollo

Hej! Jag är nominerad till "veckans blogg" hos http://idatallhed.blogg.se/index.html. Rösta gärna på mig om du tycker jag förtjänar att vinna.:)

Kram. http://slim.devote.se

2009-04-08 @ 17:42:23
URL: http://slim.devote.se
Postat av: lisa

Du är skitbra! :) Du kommer att klara detta :) Jag blir typ stolt, även om jag inte känner dig.

Det är nog bara för att jag vet hur jävla svårt det är. men jag vet också hur jävla bra man mår efter. Det är värt att kämpa!

2009-04-08 @ 20:14:10
URL: http://www.frulillis.blogspot.com

Skriv vad du vill här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Vad ville du?:

Trackback
RSS 2.0