UnderbartIgår var en alldeles underbar dag, jag hade musikal hela dagen men det gick bättre än vanligt, kanske för att jag inte enbart fick negativ kritik igår och så satte vi ihop långa stycken istället för bara någon sekvens här och där. Så nu är jag lycklig med väldigt utmattad, det tar på krafterna trots att det inte är så mycket dans med i den. Jag åt hyffsat bra igår måste jag säga, jag hetsåt godis en gång men i övrigt så åt jag som jag skulle! Man får uppskatta alla små steg tycker jag!

Idag ska jag tillbaka till musikalen och ha ännu en heldag, jag har just lagat lite matlådor så att jag ska ha något att äta senare. Och så har jag kokt ägg så att jag ska kunna stå emot sötsuget och äta något vettigt istället. Hoppas ni får en underbar tisdag, jag kommer inte kunna uppdatera förräns imorgon morgon igen tyvärr, men jag får ta igen det med en massa uppdateringar i helgen istället!

Skriv din åsikt
Postat av: lisa

2009-04-07 @ 10:21:02
URL: http://www.frulillis.blogspot.com
Postat av: lisa

Kokt ägg är så jävla gott. Blev sugen nu men vi har inte ägg hemma :(Råkade klicka en gång för mycket, därav en tom kommentar!

2009-04-07 @ 10:22:03
URL: http://www.frulillis.blogspot.com
Postat av: Elena

Kul me musikaler =D

2009-04-07 @ 14:44:19
URL: http://elenasobrino.blogg.se/

Skriv vad du vill här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Vad ville du?:

Trackback
RSS 2.0