ny vecka

jag har fått så underbara och kloka kommentarer för igår, ska kopiera dom och lägga upp så att alla kan läsa dom så fort jag kommer till en vettig dator som kan kopiera texten. ;P

Idag struntade jag i min morgonpromenad, men åt ändå en vettig frukost och sedan en macka med fetaost och kräftstjärtar till mellanmål. Men sen visade det sig att jag skulle vara ensam hemma, och då funkade det inte, jag föll för hetsen, jag måste lära mig att jag inte "unnar" mig en hets utan att det är något hemskt jag utsätter mig för. Och vipps så stod jag med huvudet ner i toaletten, och även idag fick jag inte upp allt, bara för att de jävla kakorna fastnar som en propp i halsen på mig. Så jag är lite sur, jag hade kunnat äta nån/några kakor och njutit, men nej jag hetsade och spydde upp NÄSTAN allt, men några är ju fortfarande kvar i mig. ÅH.

Ena sidan av mig vill gå tillbaka till att gå ner i vikt etc. medan den andra sidan vill gå vidare, bli en vuxen kvinna i en vuxen kropp, jag är trots allt 19år nu, jag måste också växa som alla andra, dom jag jämför mig med är folk som lider av ätstörningar, jag måste jämföra mig med VANLIGA människor. Men jag känner mig så äcklig när jag går upp i vikt. Det är nackdelen.

Skriv din åsikt

Skriv vad du vill här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Vad ville du?:

Trackback
RSS 2.0