Ny kropp nya kläder

Nu är det bekräftat att jag inte är lika smal längre. Jag har alltid haft storlek xs eller 32 som den också heter. Och älskar tighta kläder mest, vilket inte är till en fördel nu, det förvirrar mig. Jag är van att köpa small bara när jag vill att det ska sitta lite löst. Därför har jag massvis med kläder som jag inte längre kan använda. Det är segt. Men samtidigt så är det ju kul att ha en vettig anledning till att köpa nya kläder, även om det kostar en del. Jag tror att mina komplex kanske kan bli lite bättre om jag köper kläder i min nya storlek, för små kläder är inte direkt smickrande! Men jag är ledsen över att inte längre vara en size 0 det är jag faktiskt, även om jag inser att jag NU har en ideal kropp enligt andra, men inte enligt mig.


Det är konstigt det där, att man kan ta och se hur andra ser på det men ändå inte hålla med. Jag vill hålla med, men det går inte riktigt. Jag hoppas nya kläder kan hjälpa mig med det. Någon som varit med om samma problem?



http://img2.timeinc.net/people/i/2006/gallery/bikinipoll/emacpherson.jpghttp://xae.xanga.com/37789345d3c40229205905/m60257757.jpg
Vet inte om ni ser skillnaden, men den första kroppen är den som jag har nu och den andra är den jag hade innan (fast utan de där brösten, haha). Mer booty, fast inte jättemycket skillnad egentligen. Bara mer friskare.

Skriv din åsikt
Postat av: Rebecca

jag tycker kropparna ser precis lika dana ut ;) Du är säkert jättfin och klart att du ska köpa nya kläder nu :D

2009-12-11 @ 19:47:08
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Postat av: Sara

Ja, jag känner igen mig..

Kom igen, kämpa, jag vet att du kan!

2009-12-11 @ 19:48:34
URL: http://allalivetssidor.blogspot.com
Postat av: Miranda

Jag köpte nya kläder när jag gick upp, även om jag inte gillade att bli större, så hjälpte det mig. Försökte intala mig själv att det är ett friskhetstecken, samtidigt som det känns bättre med kläder som sitter lösare, även om det inte är i XS. Det jag gjorde var att klippa bort alla strl lappar. Då blev man inte triggad av en storlek varje gång man klär på sig! För det andra, nu när du köper kläder kan man välja vilka delar av kroppen man vill smickra mest! Du är stark!



Kram

2009-12-11 @ 21:51:57
URL: http://www.mybordergirl.blogspot.com

Skriv vad du vill här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Vad ville du?:

Trackback
RSS 2.0