Utmaning

Åt lunch på centralen, stod och funderade en stund vad jag skulle ta, bakpotatis är det onyttigt eller inte? Äsch vad spelar det för roll? Jag tog en bakpotatis med hälsoröra (keso och skaldjur + kryddor) med lite sallad till och en cola light. Jag vågade, och jag blev mätt. Jag är nöjd som bara den, jag åt långsamt och kände varenda liten smak, jag som inte ens gillar potatis i vanliga fall. Men jag börjar fundera på om det inte är så att jag bestämde att jag inte gillar potatis bara för att det anses som en sådan bov enligt alla tidningar. Nu börjar det dock vända, nu är potatis bra igen, nyttig. Vad ska man tro på? Mat som mat?


Skriv din åsikt
Postat av: Bullen

Bra! Potatis är inte farligare än något annat! Jag tycker att det är gott med bakpotatis. :)

2009-12-06 @ 18:05:59
URL: http://vaniljbullen.webblogg.se/
Postat av: danni

potatis är nyttigt, det är ngt med ngt ämne i kroppen att göra. xD

2009-12-06 @ 19:40:00
URL: http://psycological.blogg.se/
Postat av: diradiros fans

hej, jag skulle uppskatta om du kunde rädda världens bästa blogg: http://diradiro.blogg.se/2009/december/bop-bop-baby.html där kan du rädda den och gör det! SNÄLLA, annars får du ha det bra, tjing pling!

2009-12-06 @ 19:50:33
Postat av: Bundle

Jag har haft potatisfobi i många år pga av all GI propaganda som har gett potatisen dåligt rykte. Idag äter jag potatis tillagad i alla dess former och njuter verkligen av det. Potatis är mättande, innehåller en massa C-vitaminer, fibrer, kolhydrater och en liten mängd protein. Dessutom är den billig och miljövänlig, speciellt närodlad och ekologisk.

2009-12-06 @ 20:48:53
URL: http://enmammaskampmotbulimi.blogspot.com/

Skriv vad du vill här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Vad ville du?:

Trackback
RSS 2.0