Middag

Nu är middagen avklarad, middag med min far och bror, det gick bra, vi åt entrecotê, råris, en klick turkisk yougurt light och en sallad med röbeta, tomat, romansallat och olivolja. Riktigt gott! Dock måste jag erkänna att jag slängde bort en del av smöret som pappa hade lagt i stekpannan för köttet, det var groteskt mycket, och det var groteskt mycket även efter att jag tog bort en bit, de simmade bokstavligt talat i smör. Men jag sket i det och åt och njöt ändå!

Senare ikväll blir det jordgubbar, smultron och svarta vinbär tillsamans med en klick turkisk yugurt tänkte jag. Mumsigt värre!

Skriv din åsikt
Postat av: otto

Sv: Det är bra, ju mer du utmanar dig själv att äta sånt du har svårt för, desto lättare går det! Så kämpa på, det är så värt det.Jag hade svårt för det mesta förut, precis som du, efterätter,eller ja, egentligen allt onyttigt, samt pasta och "flytande kalorier" som mjölk,juice,läsk osv. Men det har jag tränat bort :)

2009-07-16 @ 21:20:25
URL: http://oottoo.bloggagratis.se
Postat av: Louise

du är ju så himla duktig du!! :D

2009-07-16 @ 22:30:10
URL: http://myworld2.bloggspace.se
Postat av: Louise

du är inte sämst! vi får "bara" fortsätta kämpa på.. resa sig efter varje fall! du är starkare än den där jävla ätstörningen! kämpa <3

2009-07-16 @ 23:13:14
URL: http://myworld2.bloggspace.se

Skriv vad du vill här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Vad ville du?:

Trackback
RSS 2.0