Tankar

Satt och funderade över en sak just, jag anser mig själv vara normalstor, men ser man enligt BMI så måste jag gå upp 20kg innan jag blir normalviktig och därmed normalstor enligt det. Jag har vägrat tro att jag ser i syne, för jag ser ju vad jag ser, eller? Jag hatar den här sjukdomen, jag hatar den mer än allt och den ska bort ifrån mig. Jag vill inte se i syne, jag vill inte känna mig tjock när jag inte ens är normalviktigt, det är ju bara dumt!

Imorgon börjar jag jobba igen, jag hoppas på samma tur med maten som när jag jobbade sist, då blev det inget hets på jobbdagarna, vissa dagar är underbara! Även om jag helst hade haft ett vettigare jobb.


Skriv din åsikt
Postat av: A 14år

Ååhh så är det för mig med. Jag måste gå upp 15 kg för att ha ett BMI runt 21. Jag har haft anorexia i drygt 2 år och det är SÅ mycket lättare att vara "sjuk" än att gå upp i vikt. man tror att det bara är att ta en portion till så går man upp ett kg men det är så SVÅRT. Ibland vill jag bli frisk och dagen därpå vill jag knappt för jag vill inte bli tjock. Jag hoppas verkligen man börjar se som folk när man äntligen gått upp allt, annars står jag inte ut?!

2009-06-08 @ 20:03:44

Skriv vad du vill här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Vad ville du?:

Trackback
RSS 2.0