FörlåtJag är besviken på mig själv, jag antar att ni med är det, jag kunde inte hålla mig så jag hetsade och spydde, spydde även upp lunchen i samma veva, min hals gör ondare nu efter att jag spytt och hela huvudet snurrar. Dricker vatten för att försöka få bort så mycket av all syra som möjligt (om ni nu också spyr, vilket är hemskt och man inte ska börja med över huvudtaget, så borsta inte tänderna efteråt eftersom det är syra på tänderna som gnuggas in i tänderna om man borstar dem direkt efteråt, drick hellre vatten). Jag skulle ju klara den här dagen med. Nu kommer en ännu svårare uppgift; övertala mig själv om att dagen inte är förstörd, jag kan fortfarande äta ett bra mellanmål och en bra middag eller hur?

På ett sätt hade jag faktiskt velat läggas in en månad eller så, inte för att jag anser mig vara så fysiskt sjuk/smal, utan för att helt enkelt få hjälp att äta vettigt, för det slutar allt som jämt i att jag får ångest efter en vanlig (nyttig) måltid och sedan hetsar och spyr. För att döva ångesten som kommer upp annars. Men läggas in har jag faktiskt inte tid med, så det kan jag bara drömma om.

Skriv din åsikt
Postat av: fladdra

varför får du ångest efter en vanlig nyttig måltid? om du nu har ätit redan och dessutom nyttigt.. hur tänker du när du börjar hetsa igen efteråt? om jag får fråga..

2009-03-26 @ 15:49:46
Postat av: SUSANNA

när du har råkat göra ett misstag och spytt, tänk inte att allting är förstört! du är inte med i en tävling där allt hänger på om du spyr en gång, utan du FÅR göra fel. Du kan ju tänka på hur skönt det är att du idag gör mindre fel än förut och det är enormt bra gjort av dig! hitta alltid det positiva i det du gör och lär dig av dina misstag istället för att låta misstagen förstöra dig! lycka till!

2009-03-26 @ 21:53:59
URL: http://svestin.blogg.se/

Skriv vad du vill här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Vad ville du?:

Trackback
RSS 2.0