SunshineIdag vaknade jag av solen, så mysigt det kan bli, jag är visserligen sjuk fortfarande, min hals gör ont som bara den, men jag ska se det så positivt som möjligt; jag äter bättre och hetsar inte när jag är sjuk, jag glömmer helt bort de flesta tankar på mat och vikt, det är riktigt skönt. Så man kan nästan säga att jag ska njuta av min sjukliga dag. Jag ska dessutom vara med min kille och vara sjuk så det är ett plus i kanten.

Vet inte riktigt vad lärarna i skolan tror om mig egentligen eftersom jag är "sjuk" hela tiden så nu känns det så fel att INTE gå till skolan trots att jag denna gång är sjuk på riktigt. Jag ska gå på första lektionen eftersom jag missat så många av de lektionerna, men sen blir det mys med killen och film.

Det borde dock vara förbjudet att vara sjuk på en helg, jag har en massa saker inplanerade imorgon och på söndag, så jag hoppas på ett snabbt tillfrisknande! :D

Trevlig fredag kära läsare!

Skriv din åsikt
Postat av: M

Jag är också sjuk, ont i halsen och så. Men jag tänkte också bli frisk till helgen, vi får hålla tummarna för att det blir så :)

2009-03-20 @ 09:24:22
URL: http://imperceptible.blogg.se/ed
Postat av: Sofia

Ja verkligen den är skit bra har inte läst ut den som sagt men man tänker på den hela tiden å vill bara läsa :P haha så köp den eller låna den :D

2009-03-20 @ 11:09:05
URL: http://anaghasofia.blogg.se/
Postat av: shagy

"viljan är starkare än kraften" brukar jag säga. keep it up!

2009-03-20 @ 11:23:32
URL: http://shagy.blogg.se/
Postat av: Camilla

Måste säga att du har en väldigt intressant blogg! :) Du kmr lyckas, du har viljan. Du verkar så stark, duktig i skolan trots dina ätstörningar. Själv kommer jag hoppa av skolan nu för att jag inte klarar av den samtidigt som jag mår såhär och har sånna problem med maten :/ jag är grymt imonerad av hur du lyckas!

2009-03-20 @ 16:40:45
Postat av: Sigrid

Håller med! Och ja, det är ett svenskt program!

2009-03-20 @ 16:59:04
URL: http://jaghetersigrid.blogg.se/
Postat av: Joanna

hej. jag såg att du hade kommenterat jaghetersigrid.blogg.se om det där med dokumentären.

jag är tjejen m. ätstörningar som ska delta i dokumentären och vill bara säga att det är roligt att du tycker jag är modig! tack :)

2009-03-20 @ 17:20:11
URL: http://jooannas.blogg.se/
Postat av: Amanda

sv: Hahaha joo, det har du iofs rätt i. Finns nästan ingenting positivt om alkohol tycker jag så jag dricker bara energidryck om jag vill ha skoj :D Bättre att bara vara speedad än att inte ha en aning om vad man håller på med x)

Vilket menar du att du ska sluta med, alkohol eller alkohol och energidryck? :P

2009-03-20 @ 20:19:02
URL: http://amsoca.blogg.se/

Skriv vad du vill här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Vad ville du?:

Trackback
RSS 2.0