Hetssugen

Hur kan man vara hetssugen? Jag är inte sugen på att ta en kaka, jag är sugen på att ta hur många som helst, kanske för att jag vet att en kaka kommer ge mig mer ångest än om jag trycker i mig mängder för att sedan spy? Men det är konstigt, dessutom så måste jag lära mig att sluta hetsa, för jag vill som sagt kunna bo med andra människor och inte behöva begränsa mig + att jag vill kunna leva livet för mina pengar istället för att förstöra mitt liv. Och jag vet att eftersom jag bor hemma nu så får jag en hel del av min hetsmat helt gratis, men flyttar jag så kommer jag få betala allt själv, hur ska det gå då? Kommer jag lägga varenda krona jag tjänar på godis eller kommer jag skärpa mig?

Jag vill ta mig ur det här nu, jag vill leva livet. Jag vill kunna äta en kaka då och då utan att få dåligt samvete. Men jag jämför mig väldigt mycket med alla jag känner och ser, dessutom gör det mig rädd ifall jag skulle få min systers kropp, hon har gått upp i vikt och det är just det som jag är rädd att jag också kommer att göra, och jag vet att hon äter godis etc. varenda dag, men jag vill vara naturligt smal ifall jag blir frisk, antar att det bara finns träning och bra mat till hjälp?

Skriv din åsikt
Postat av: Lollo

du kommer inte bli mullig eller tjock! Jag lovar! Mina läkare på SCÄ sa en gång till mig "Vi kommer inte göra dig tjock. Varför skulle vi göra det? Vad skulle vi få ut av det?"Svaret är ju självklar. De vinner ingenting på att göra andra tjocka. De gör människor friska.

Kämpa på! Kram :)

2009-05-18 @ 20:38:35
URL: http://slim.devote.se

Skriv vad du vill här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Vad ville du?:

Trackback
RSS 2.0