kaosdag

Kan det bli mer kaos än denna veckan? Jag vill inte ens skriva om det, jag vill inte att någon ska ta efter, jag vill inte hålla på som jag gör, ändå gör jag det?

Denna dagen kan jag beskriva med två ord: Ångest och rädsla. Ångest över att jag hetsat som en galning, och rädsla över att någon ska märka vad jag gör, hur mycket jag trycker i mig och vad jag gör på toaletten. Jag var bergsäker på att alla hörde att jag spydde idag, det hördes men ingen har sagt något. Jag är fortfarande rädd.

Jag har hetsat och spytt som bara den, jag har ingen aning om hur mycket jag fått i mig som stannat kvar, har bara ätit lite grönsallad till lunch, jag har ångest över hela dagen. Jag orkar inte med det. Jag vill klara det, jag vill bli frisk, jag vill kunna äta normalt och jag vill inte ha en dålig svacka som nu, jag har inte tid med det ens.

Tack för alla söta kommentarer, ni lyfter mig verkligen! <3


Skriv din åsikt
Postat av: Miss JS

När jag mår dåligt och är stressad brukar jag skriva ner mina tankar med små ord på papperslappar och sedan bränna dem. Känns som "bördan" lättar lite då.

2009-05-06 @ 12:26:25
Postat av: Anna-Karin

Hej

Förstår din rädsla & ångest.

Men ärligt kan det inerst inne inte vara skönt å bli avslöjad så att du kan prata med dina föräldrar om din sjukdom och på så sätt ta kontakt med en bra terapeut och bli frisk!!

Massa kramar på dig

2009-05-06 @ 14:25:04
Postat av: Lisa

Hejsan...

Jag håller på och skriver om ett arbeta i skolan om anorexi och media...

Jag skulle vilja fråga dig hur det kom sig att din sjukdom började, vad va det som utlöste den?

Tack för svar!

2009-05-06 @ 16:05:49
URL: http://lizzan83s.blogg.se/
Postat av: Lisa

Kom igen! Jag är säker på att du klarar det! Man ser att du kämpar mycket och fortsätt bara! Det blir bättre med tiden. Och jag tycker att du ska tala om för ina föräldrar om din sjukdom, det blir så mycket lättare då. Eller jag tycker inte att du ska göra det om du inte vill - men det är vad jag har gjort och jag lovar att mycket lättar. Kram! :)

2009-05-06 @ 17:21:57

Skriv vad du vill här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Vad ville du?:

Trackback
RSS 2.0