Jippie hoo :D

Jag klarde helgen galant, åh vad glad jag är, idag har jag klarat min fjärde dag i rad. Och jag åt efterrätt i helgen med, och nu på tåget hem blev det nästan en hel påse riesen choklad, men herregud så ofta äter jag inte godis, och idag har mina mål ändå blivit ganska rubbade, men jag har ätit tillräckligt tror jag, nu skriker min mage igen så ska äta någon bit sill tänkte jag. Det där med att äta mycket fisk har jag blivit duktig på nu på sistone, om det verkligen hjälper mot nedstämdhet vet jag inte, men jag är ju glad nu? :D

Däremot så visade min mormor mig några bilder hon hade tagit från i somras, vid min student när jag tog på mig balklänningen för att hon ville ha den på kort, herregud vad tanig jag var! Det skar i hjärtat på mig, jag stirrade på bilden och började fundera över hur det var möjligt att jag var så smal när jag kände mig så stor. Och började även fundera över hur vriden kroppsuppfattning jag nog har nu med då, för jag vägde kanske runt 3-5kg mindre då, och knotorna på axlarna syntes TYDLIGT, då börjar jag undra om jag kanske inte alls är så "normalstor nästan mullig" som jag uppfattar mig som nu. Det blev en chock. Men det var nog bra, att få det svart på vitt (eller som i detta fallet; i färg!).

Skriv din åsikt
Postat av: Terese

Det är ingen lätt resa du har framför dig, tycker du är stark som försöker och har insett att du måste ta tag i detta. Många kramar!

2009-11-09 @ 00:56:49
URL: http://teszy.blogg.se/
Postat av: Dannofino ♥

jag blir så stolt över dig. ♥

2009-11-13 @ 20:15:40
URL: http://psycological.blogg.se/

Skriv vad du vill här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Vad ville du?:

Trackback
RSS 2.0