Helgmys

Jag fattar knappt hur jag klarar det här så länge? Jag gör rekord varje dag, jag är nu inne på min 24 dag, jag som knappt klarade en dag i veckan förut, och ska jag vara helt ärlig så var de dagarna jag klarade de dagarna då jag inte åt någonting eller möjligen en frukt eller liknande, med andra ord så klarade jag bara halva delen (att inte spy eller hetsa) men klarade inte att äta vettigt. Dessutom tog jag efederin och koffeintabletter då och då i våras/vintras, inget jag kan rekomendera, man blir yr, jag svimmade en gång pga det för ett år sedan, det smakar konstigt i munnen, man blir törstig och hjärtat slår väldigt mycket snabbare vilket är väldigt farligt!

Men jag tog det inte regelbundet och jag tar ingenting nu, och jag äter, och jag spyr inte, och jag mår riktigt bra! I fredags åt jag som sagt godis och igår åt jag chips med dipp på kvällen, men vad gör det? Har jag blivit tjock? Nej! Jag äter inte sådant varje kväll, men på helgerna får man mysa till det lite extra, dessutom rör jag på mig regelbundet så varför ska jag inte få unna mig?

FUCK ANA, FUCK MIA!

Skriv din åsikt
Postat av: Lisa

du är så otroligt duktig!!

2009-09-20 @ 15:38:52
URL: http://acceptans.blogg.se/
Postat av: Sanna

Så sant som sagt! Ibland så slår det bara fel, om än man egentligen vet vad som är rätt och fel.

2009-09-20 @ 15:49:03
URL: http://thinrose.blogg.se/
Postat av: Jennie - Mitt liv som mig

Fy fan va bra du är!!!!!!!!!!!

2009-09-20 @ 17:15:40
URL: http://jennienennie.blogg.se/
Postat av: Nikki

Härligt!!! fortsätt kämpa!!efe + bulimi och hjärtat kan ta så otroligt mkt stryk...tom stanna... Var glad att du har slutat! =)Får du hjälp någon stans? Kram// Nikki

2009-09-20 @ 21:33:02
URL: http://bonies.blogg.se/
Postat av: amandaaaa

vem är egentligen mia? samma som ana?? :S

2009-09-23 @ 16:16:35
URL: http://bootylicious.devote.se

Skriv vad du vill här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Vad ville du?:

Trackback
RSS 2.0