Familjemiddag

Snart blir det familjemiddag här hemma med 3 rätters middag som jag knåpat ihop ska bli mumsigt som bara den!

Och på tisdag så MÅSTE jag väga minst 56kg annars lär jag inte få vara kvar för jag tror det var på tisdag som vi skulle ha samtal om nästa månad (om behandlingen fungerar eller inte, det är rutin) om jag ska få vara kvar eller inte. Jag har varit sjuk en del med så jag är tvek på om dom låter mig, fuck fuck fuck. Jag vill inte sluta samtidigt som det är väldigt frustrerande att vara där och inte gå upp ett piss och behöva dricka näringsdryckerna.

Dessutom känner jag mig normalviktig så det känns på ett sätt så löjligt att dom behandlar mig som om jag vore dödsjuk, jag har 2,5kg kvar till normalvikt, det är inte mycket, har bmi 18,2 nu det är inte så lite väll? Gah. Och jag förstår helt att jag måste gå upp i vikt med tanke på bebisen men med tanke på att jag i princip har normalvikt och inte går upp trots att jag äter som en häst så känns det så meningslöst, jag menar jag lär gå upp i vikt oavsett vad men kanske inte så här tidigt bara?

Skriv din åsikt
Postat av: Camilla

Jag tycker det låter väldigt konstigt det där. Att man kan bli utkickad för att man inte lyckas gå upp. När jag gick i behandling fanns det en tjej som gick ner ganska mycket men det var för att kroppen körde igång igen! Men hon mådde ju bättre än nånsin, i min stad tvingas ingen upp i vikt för att friskskrivas tycker jag det verkar som, bara man äter normalt och alla demoner och så försvinner så kommer det kanske med tiden. Om det nu är så att du eller nån annan inte hunnit gått upp i tid eller kanske ner så borde ni får mer stöd och hjälp än att inte få gå kvar. När jag kom in i vården hade jag sett till att bli utslängd direkt om det fungerade sådär för jag ville ju inte bli frisk. Men du vill, och därför går du där vilket jag tycker är jätte bra! Både för dig och bebisen :) men jag förstår inte riktigt systemet :/ om man inte lyckas gå upp får man fortsätta som vanligt hemma då eller och riskera att bli sjukare igen?Lycka till! Jag tror på dig.

2010-04-23 @ 22:05:00
URL: http://leverfordagenja.blogg.se/
Postat av: sara

har skrivit ett mail till dig på mail adressen pinkhelp@live.se hoppas det är rätt? kram sara

2010-04-24 @ 08:18:56
URL: http://saraifokus.blogg.se/
Postat av: Anonym

2010-04-27 @ 08:16:13
URL: http://x
Postat av: Anonym

2010-04-27 @ 08:16:13
URL: http://xc
Postat av: Anonym

2010-04-27 @ 08:16:13
URL: http://xc
Postat av: Anonym

dom kan väl inte slänga ut dig för att du inte går upp i vikt? för isf skulle ju alla anorexiadrabbade kunna vägra äta på sjukhuset och sen gå fria igen?

2010-04-27 @ 08:16:58
URL: http://caspians.blogg.se/

Skriv vad du vill här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Vad ville du?:

Trackback
RSS 2.0