Näringsdrycker

Tänkte bara visa er vilka näringsdrycker det är jag dricker på dagvården, fick med mig dessa tre hem till lördagen, söndagen och onsdagen (då onsdagen är en lite konstig dag där man bestämmer tillsammans med sin behandlare vad man behöver träna extra på, tex äta på buffé, äta hemma, äta tårta etc. så man är inte på dagvården alls då). Kan inte säga att jag är förtjust i någon av smakerna men jag hoppas att de gör det de ska, och är även glad att de innehåller massor av näring och bra grejer till den lille i magen. (:

Vi fick även bada idag, de sa att det skulle vara jättevarmt och skönt. Och ja, det var skönt men varmt var det verkligen inte efter en stund, då huttrade vi som små igelkottar!

 


Skriv din åsikt
Postat av: Anonym

Hej :D Det var länge sedan jag kollade in här men idag gjorde jag det och jag blev så glad för det låter som att du mår bättre!? :D Jag hoppas allting går bra, dagvården, näringsdryckerna, tillfrisknaden, med din pojkvän osv. Vad kul att du är gravid med! Grattis :D Lycka till i livet tjejen :)

2010-04-09 @ 22:33:28
URL: http://anoa.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Jag tycker de flesta näringsdrycker är helt okje men´det beror verkligen på HUR man dricker dem. PÅ min dagvård häller de bara i det i ett glas och som måste man typ svepa:S De är godare att skaka förpackningen och sakta sörpla med sugrör tycker jag:) Eller hälla i en skål och frysa så det blir som glass :D

Grattis ännu en gång till bäbisen i magen! Det är ju en awsome sporre!

2010-04-10 @ 13:00:09
URL: http://thinspiration.bloggspace.se
Postat av: caspian

/svar/ vad händer om du inte går upp 0.5 kg i veckan då? ._.

2010-04-11 @ 19:23:01
URL: http://caspians.blogg.se/
Postat av: caspian

Dom ser faktiskt goda ut =)

2010-04-15 @ 10:40:09
URL: http://caspians.blogg.se/

Skriv vad du vill här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Vad ville du?:

Trackback
RSS 2.0