Krångligt

För det första nej jag klarade inte gårdagen, inte på dagen, på kvällen klarade jag det däremot. På bion drack jag cola zero och sen gick vi på resturang åt 2 grekiska köttspett med tzatsiki och pyttelite sallad, riset vågade jag mig inte på. Varför kommer ni snart få veta. Sen blev det en chokladpralin senare på kvällen. :)

Fast killen jag var med var jättegullig, men det kändes lite fel eftersom han känner mer för mig än vad jag gör för honom har jag kommit på. Så jobbigt.

Och sen varför jag kommit in på tankar om att gå ner i vikt är för att mitt ex (som för övrigt är väldigt snäll nu och snackar jättemycket med mig om allt möjligt) träffade en tjej på fyllan som han beskrev som "jävligt het" och sen såg jag bilder på henne och insåg att hon var smalare än mig, OCH hade större bröst OCH var snyggare. Så jag blev helt total deppig, grät som en dåre, funderade på hur jag skulle göra för att dels gå ner i vikt och dels dö. Jag kände mig så misslyckad även fast han hade dissat henne, och även fast han sagt att jag är finare, för i mina ögon spelar det ingen roll för har jag väl jämfört mig så är det försent känns det som. Och jag känner mig elak att jag ens blir så upprörd med tanke på att jag pussar på den nya på g killen jättemycket. Mitt liv är ett enda stort kaos nu!

Skriv din åsikt
Postat av: Miss JS

.:Kram

2010-02-15 @ 19:44:48
URL: http://missjsstruggle.wordpress.com/
Postat av: Miranda

Vännen! Åh, jämför dig inte, för du har en helt fel kroppsuppfattning över dig själv! Du ska inte deppa ihop för det, Hon är inte värd det! Hur går det med remissen och psykologbesöken? Har det dragit igång? kram

2010-02-15 @ 20:18:44
URL: http://www.mybordergirl.blogspot.com
Postat av: Elin

du är tusen gånger bättre och jag är övertygad om att du på insidan är mycket vackrare än henne och antagligen också att du är finare än henne också.

så kämpa nu.

kram Elin

2010-02-15 @ 21:41:42
URL: http://foreverhopeless.blogg.se/
Postat av: Mary

vad spelar det för roll? du vet inte hur hennes liv ser ut hon kanske aldrig äter och har opererat brösten? Sedan kommer man aldrig att älska eller brya sig om någon på grund av deras utseende

2010-02-15 @ 22:46:27
Postat av: c

det kommer alltid finnas personer som är smalare än dig, lev med det bara. du behöver inte deppa ihop bara för att du är tjock? ät en bulle och var glad =)

2010-02-22 @ 14:18:31

Skriv vad du vill här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Vad ville du?:

Trackback
RSS 2.0