Störande

Frukost, mellanmål och lunch har kommit upp igen... Men till middag lagade jag ärtsoppa (utan fläsk) så till kvällsmat blev det ärtsoppa (med grönsaker i) och 1 skiva parmaskinka utan fettranden. När jag nyss tog ett kvällsmål 1,5dl bär + 1,5dl mini yoggi så fällde min mamma en kommentar som drog åt hårt "Va ska du äta IGEN? Du åt ju soppa med oss! Men ja, det är ju bra men jag förstår inte hur du orkar" heh, ja och där försvann min lust att äta den, jag som tänkt en lång stund, ska jag eller inte?

Jag börjar svikta över om jag ska gå ner eller upp, jag känner mig inte bekväm i min kropp. Men jag kommer inte bli mer bekväm för att jag går ner. Jobbigt hela grejjen.

Skriv din åsikt
Postat av: Miranda

Det var mycket klantigt av henne!!! Sitter just nu och trycker i mig kvällsmålet, vilket har blivit en mycket viktigt mål för mig. Forsätt kämpa, tillslut lyckas du. Försök hålla vikten och ät mat som du klarar av att behålla, eller helt enkelt be någon vakta dig.....Kram

2010-02-09 @ 20:10:11
URL: http://www.mybordergirl.blogspot.com
Postat av: Jennie

Om du har svårt att äta ofta så tänk på hur bra det är för förbränningen! Det är bra att äta ofta för då håller man igång den!!Vill bara tipsa om en bra bok som finns att köpa på abkontakt.se En närståendes handbok tror jag den heter 170 kr och värd vartenda öre.

Det är svårt att veta hur man skall bete sig som förälder, syskon eller vän... den boken hjälper dom!Kram

2010-02-09 @ 21:31:48
URL: http://jennienennie.blogg.se/
Postat av: Victoria

Dagens "glappkäft"(ursäkta uttrycket) i andra ord.Det första som kom på hennes tanke var väl kanske just faktumet att ni ätit precis och du började ta mer då du normalt har svårt för maten.

Oroligheten möter överraskandet.Hur svårt det än må verka,

så tycker jag nog att du borde gå till henne och förklara för henne att sådana uttryck varken stöttar eller hjälper dig på något sätt då de bara väcker en massa känslor och tankar istället.Jag tycker iallafall att det är starkt,

saken att du är MEDVETEN om att det inte behöver bli bättre av ett par färre kilon. :)Du är starkare än många,

kämparkramar till dig~

2010-02-09 @ 22:02:06
URL: http://pigment.blogg.se/
Postat av: elin

jag tycker du borde be dina föräldrar att läsa på om sjukdomen. kanske kan det göra att de blir mer insatta och inte fäller några sånna här kommentarer. du vet iaf att du behöver äta, mat är medicin, försök att tänka så! jag tror på dig.

2010-02-09 @ 22:10:04
URL: http://simsalabimen.blogg.se/
Postat av: Linda

synd med hennes kommentar.. men det är bra att du äter. kämpa på tjejen!

2010-02-10 @ 00:57:35
URL: http://lindali.bloggplatsen.se
Postat av: karin

kan sätta en hundring på att hennes reaktion är för att hon ätit normalportioner under dagen och är mätt på riktigt - det hade du också varit om du gjort det och struntat i att äta mini/light vilket enbart ger bukfylla men ingen energi förutom gifter i form av tillsattsämnen.

2010-02-10 @ 09:01:11
Postat av: a

Hoppas du åt den. Du behöver inte gå ner i vikt!

Jag hoppas att det är relativt bra med dig, och att det går framåt. Jag hoppas verkligen det. Kramar!

2010-02-10 @ 17:14:03
URL: http://anoa.blogg.se/
Postat av: amanda

det är UPP du ska vännen. upp, upp, upp och när du når normalvikt DÅ kommer du inse att du trivs och att du är vacker, du kommer att glädjas över att ha en frisk och sund kropp. du kan äta vad du vill utan att behöva kompensera. färdigtramsat liksom ;) jag skulle hemskt gärna vilja ses över en fika någon dag. nästa vecka?? let me KNOW. kramar*

2010-02-11 @ 20:22:50
URL: http://bootylicious.devote.se
Postat av: Therese

thessie_90_cool@hotmail.com

2010-02-12 @ 07:32:55
URL: http://thereseofsweden.blogg.se/
Postat av: amanda

ciao bella. hur mås det idag? jag är lite illamående så jag stannar hemma idag. torsdag funkar jättebra. vilken tid och vilken plats? vore härligt kring lunchtid, då är jag på topp ;) du kan skicka till mobilnummer till min mail om du vill. ska bli jätteroligt att träffas! om du undrar varför jag skriver hÄR så strular den andra sidan, du vet vilken ;) pusspuss!

2010-02-12 @ 08:36:28
URL: http://bootylicious.devote.se
Postat av: S A N D R A

TA djupa andetag! NEr ska du absolut inte! enligt min uppfattning fattar inte din mamma. I detta läget måste du stötta dig själv.. men jag vet att det är jääävligt svårt! du har inte funderat över att skaffa hjälp? Kram på dig <3

2010-02-12 @ 20:45:04
URL: http://backtofuture.blogg.se/

Skriv vad du vill här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Vad ville du?:

Trackback
RSS 2.0