Drama drama drama

Har fått reda på lite saker som gör att allt blir lite klarare, varför jag ätit mer än mitt ex när jag inte ens ätit tillräckligt, han ringde mig och pratade i nästan 2 timmar igår och sa även det att han har anorexi, att han vetat om det i ca 8 månader och nu även har det som diagnos. Och jag har anat det som sagt, för han är ju knappt större än mig och det har gjort att jag inte velat bli större än honom. Så det känns skönt att veta. Däremot känns det mindre trevligt att veta att han tagit tabletter och alkohol igen. :/ Det känns väldigt jobbigt.

Angående dejten så gick den helt underbart igår, jag var som på små moln, dessutom åt han ordentligt, är större än mig så han kommer nog vara bra för mig på det sättet om det nu skulle bli något vill säga. Men det blev pussar och prat på världens mysigaste café i flera timmar igår. :) (Och ja, det känns dumt att det bara gått en månad sen jag gjorde slut med mitt ex men den här killen ramlade jag nästan in i, det går knappt att förklara)

Jag ska slänga mina efederin tabletter idag med, det känns läskigt med nödvändigt, jag behöver dom inte, dom är bara en extra trygghet som ligger och drar i mig.

Skriv din åsikt
Postat av: Bullen

Du ska absolut slänga dina tabletter! Det är kasst att hålla på med sådant, jag vet för jag och också gjort det... Det är tufft att slänga dem, men det är så värt det - för du komma aldrig någonsin bli frisk så länge du håller på med dem. Släng dem i soppåsen och gå ut och släng sopporna i tunnan nu på direkten! (Jag vet att man inte får slänga mediciner med hushållssopporna, men i vissa fall måste man). Jag slängde mina i de vanliga sopporna, för jag hade inte kraft nog till att gå till apoteket och lämna dem... Jag bestämde mig en förmiddag, och då fick jag passa på att slänga dem innan jag hann ändra mig... Efter det hade jag sorg... Jag sörjde mina tabletter och den energi jag fick av dem... Men efter sorgen kom lättnaden, lättnaden över att inte längre vara kontrollerad och bunden vid tabletterna...Släng dem - NU!

Tillåt dig att sörja efteråt, men gå sedan vidare och njut av friheten! :)Kram!

2010-01-29 @ 10:34:41
URL: http://vaniljbullen.webblogg.se/
Postat av: Malin

Bort med tabletterna! Dom är enbart dumma; och dumma saker ska vi inte ägna oss åt, right?och du undrade vars jag gjorde mina rörliga bilder; picasion.com

2010-01-30 @ 14:04:54
URL: http://hallonte.blogg.se/

Skriv vad du vill här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Vad ville du?:

Trackback
RSS 2.0