Och berättade för mamma!

Kom just ut till mitt rum, har precis berättat för mamma att jag har ätstörningar. Hon sa att hon hade haft det på känn, att det var något som varit fel och att jag åt hela tiden och undrade om jag kräktes upp det och jag svarade ja. För jag orkar inte ljuga mer. Inga tårar, bara uppriktigt och kramar. Jag är sjukt glad att jag vågade berätta för dom. Nästa steg är att säga det till min syster, vilket inte är så svårt (hon har haft svår depression så hon är nog den som förstår bäst) och till min bror vilket kommer bli jobbigare helt klart, men jag kan ju inte säga till alla i familjen utom honom, haha.

Åh jag är glad med känslosam nu. Tårarna bränner bakom ögonlocken och det är en gråtklump i halsen, jag vågade jag vågade jag vågade! Det här ska jag banne mig fira, fast inte idag. Idag har jag massor av saker att fixa.

Och tack så hemskt mycket för alla söta kommentarer, ni är underbara, utan er hade jag nog inte berättat för mina föräldrar idag. Jag älskar er! (Och jag hoppas att alla ni som följer min blogg tar åt er, och alla andra med såklart!)

Märks det att jag är glad idag? ;P

Skriv din åsikt
Postat av: MissJS

You go girl!.:kram!

2010-01-16 @ 17:24:49
URL: http://missjsstruggle.wordpress.com
Postat av: amanda

bra jobbat idag OCH tack för visat förtroende. din hemlighet är säker hos mig. jag litar på dig också, ska du veta. skulle tycka det vore underbart att få träffa dig. SNART! kanske kan vi gå på det där cafét... du vet vilket ;) hehe* kRAAAAM.

2010-01-16 @ 18:35:21
URL: http://bootylicious.devote.se
Postat av: Mary

Wihooo! fan va GLAD jag blir för din skull! De är säkert jätteglada att du berättade för dem <3

2010-01-16 @ 20:09:37
Postat av: B

Fan vad bra du är!!!

2010-01-16 @ 20:31:24
Postat av: evelina

du är grym! det här var det enda rätta och du ska vara stolt över dig själv :)kram

2010-01-17 @ 00:10:57
Postat av: Linda

ÅH vad bra du är! kram!

2010-01-17 @ 01:36:12
URL: http://lindali.bloggplatsen.se
Postat av: Emelie

Jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är för din skull! Jag gick och väntade hela dagen i går på att det skulle bli kväll så att jag kunde gå in och läsa. Jag tänkte på dig flera gånger under dagen, jag ville skicka dig allt mod som finns i världen. Tyvärr var jag inte hemma igårkväll, men jag han ändå gå undan en stund och lyckades gå in på din blogg med mobilen. Jag blev så jävla stolt över dig när jag läste! Första meningen var så himla skön att läsa.Att berätta om ätstörningen är verkligen ett stort steg i ditt tillfrisknande. Jag önskar dig verkligen all lycka nu! Jag både tror och hoppas att du kommer bli frisk med dina föräldrars och din familjs hjälp. Det kommer bli så mycket enklare att kämpa mot sjukdomen tillsammans istället för ensam.Jag hoppas att du firar det här riktigt ordentligt nu, du är värd hela världen en dag som denna!Du är fantastisk vännen.

Ta hand om dig.2010-01-17 @ 10:44:06
URL: http://emelieolausson.blogg.se/
Postat av: Mergime

oh så glad jag blir,har väntat på detta !!

brabrabraa,wiie... nu kan nä kämpa tillsammans

med mera hjälp och stöd :D you go girl'

massor med styyyrka . kram

2010-01-17 @ 11:19:28
URL: http://mergimebytyqi.webblogg.se/
Postat av: Miranda

Du är så bäst! Är så inspirerad av dig, jag vågar inte berätta för mina föräldrar, dem kommer inte att förstå ett dugg tyvärr. Hur känns allt nu då?Kram

2010-01-17 @ 13:32:14
URL: http://www.mybordergirl.blogspot.com
Postat av: Miranda

Du är så bäst! Är så inspirerad av dig, jag vågar inte berätta för mina föräldrar, dem kommer inte att förstå ett dugg tyvärr. Hur känns allt nu då?Kram

2010-01-17 @ 13:32:35
URL: http://www.mybordergirl.blogspot.com
Postat av: elin

du är underbar vännen, vad skönt att äntligen få det ur sig! nu kan du säkert få massor av stöd från dina föräldrar också! kraam

2010-01-18 @ 20:40:56
URL: http://simsalabimen.blogg.se/
Postat av: J O H A N N A

Vad skönt för dig att du berättade om ätstörningarna för dina föräldrar och familj! De finns där för att stötta dig i kampen mot ätstörningarna!

men har de inte märkt något? Att du inte har ätit? Gått ner i vikt?

Sköt om dig så gott det går!

2010-01-19 @ 16:12:27
URL: http://eljoth.blogg.se/

Skriv vad du vill här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Vad ville du?:

Trackback
RSS 2.0